Beställ äkta löshår med fantastisk kvalitet från Poze
 
 
 
 

ÄKTA LÖSHÅR FRÅN POZE SOM GER HISNANDE VACKERT RESULTAT!

 

Vi har utvecklat produkter för att man enkelt ska kunna skapa stilar och förändringar med enastående resultat. Med Poze äkta löshår bestämmer du själv vart gränserna går, låt fantasin och kreativiteten flöda och skapa vackra lockar, volym eller färgeffekter. Med äkta löshår kan du forma och arbeta med håret precis som ditt naturliga hår. För att bevara den fina kvalitén tillämpar Poze skonsamma behandlingsprocesser vid framställningen av löshår, man är noga med att endast använda friskt hår som uppfyller den kvalitets standard som ställs.
 

VÅRA KOLLEKTIONER MED ÄKTA LÖSHÅR

Vi har valt att skapa olika kollektioner av löshår med olika kvalité och egenskaper för att kunna möta de olika önskemålen och hårtyper som finns. Våra kollektioner av äkta löshår består av Standard kollektionen som är vår storsäljare och bredaste serie, Premium kollektionen är vår exklusivare serie med europeiskt hår med överlägsen kvalité. Inom snar framtid kommer vi även att lansera vår tredje kollektion med löshår som skall utvecklas för att passa en helt ny målgrupp.

Äkta löshår är idag en självklarhet inom modeindustrin och för väldigt många kvinnor världen över. Testa någon av våra produkter så kommer du snabbt att förstå varför många väljer Poze.


Fri frakt och snabb leverans, beställ ditt äkta löshår idag!

 

Välj den metod som passar dig nedan:
 

CLIP & GO EXTENSIONS - STANDARD

Clip & Go kan du fästa och tar ur när du vill. Tack vare de fastmonterade clipsen så får du ett lyxigt och glamoröst hår med längd fyllighet på bara några minuter.


KLICKA HÄR >

CLIP & GO EXTENSIONS - PREMIUM

Clip & Go kan du fästa och tar ur när du vill med hjälp av de fastmonterade clipsen. Premium kollektionen är en exklusiv serie med europeiskt hår som ger lyxigt hår med längd och fyllighet på bara några minuter.

KLICKA HÄR >

CLIP & GO WAVY EXTENSIONS - STANDARD

Clip & Go kan du fästa och ta ur när du själv önskar tack vare de fastmonterade clipsen. Med Clip & Go Wavy får du vågigt löshår som ger ett drömsvall med naturlig look.


KLICKA HÄR >

CLIP & GO MISS VOLUME 220G - STANDARD

Miss Volume är en Clip & Go kollektion framtagen för dig som önskar maximal volym. Här får du ett av världens fylligaste löshår som ger extrem glam-faktor.

KLICKA HÄR >

 

CLIP & GO ONE-PIECE - STANDARD

One-Piece är en unik Clip & Go produkt som erbjuder en snabbare och smidigare lösning. Här får du ett komplett set på en enda del. Klicka in håret och du har ett fantastiskt vackert hår med längd och fyllighet.

KLICKA HÄR >

WIRE & GO EXTENSIONS - STANDARD

En världssuccé som passar precis alla behov och tillfällen. Särskilt bra för de med känsligt eller skadat hår, denna hårförlänging belastar inte ditt hår på något vis. Du klär på den precis som ett hårband och får ett otroligt resultat på nolltid.

KLICKA HÄR >

HÅRTRÄNS EXTENSIONS - STANDARD

En klassiker som du kan använda och skräddarsy efter egna önskemål och behov. Poze hårträns kan du fästa på flera olika sätt.KLICKA HÄR >

HÅRTRÄNS EXTENSIONS - PREMIUM

En klassiker som du kan använda och skräddarsy efter egna önskemål och behov. Poze hårträns kan du fästa på flera olika sätt. Läs mer och hitta din egen favorit. Poze Premium kollektionen är framställd av exklusivt europeiskt hår.

KLICKA HÄR >

 

MAGIC TIP EXTENSIONS - STANDARD

Magic extensions fäster du med hjälp av magic rings eller micro ringar. Permananet hårförlängning som håller i 2-3 månader. Fördelarna är att du enkelt kan fästa om slingorna, kräver ingen värme och ger naturligt och luftigt resultat.

KLICKA HÄR >

KERATIN EXTENSIONS - PREMIUM

Frisörernas absoluta favorit, hårförlängning med keratin vax är en populär metod som håller i ca 3 månader. Här får du ett luftigt resultat med flera möjligheter att arbeta med olika färger och effekter. Poze Premium kollektionen är framställd av exklusivt europeiskt hår.

KLICKA HÄR >

KERATIN EXTENSIONS - STANDARD

Frisörernas absoluta favorit, hårförlängning med keratin vax är en populär metod som håller i ca 3 månader. Här får du ett luftigt resultat med flera möjligheter att arbeta med olika färger och effekter. Poze Standard kollektion är storsäljaren som ger salongs resultat till ett bättre pris.

KLICKA HÄR >

TAPE ON EXTENSIONS - STANDARD

Använd tape on för att fylla ut eller skapa längd. Med denna enkla metod kan du få en permanent förlängning som håller i flera veckor. Enkelt att montera och enkelt att återanvända med hjälp av ny tejp.


KLICKA HÄR >

 

TAPE ON EXTENSIONS - PREMIUM

Använd tape on för att fylla ut eller skapa längd. Med denna enkla metod kan du få en permanent förlängning som håller i flera veckor. Enkelt att montera och enkelt att återanvända med hjälp av ny tejp. Poze Premium kollektionen är framställd av exklusivt europeiskt hår.

KLICKA HÄR >