Poze Flip In Löshår Sunkissed Beige - 50cm
 
 
 
MARKNADENS FYLLIGASTE!
Poze Äkta Löshår Wire & Go Sunkissed Beige 12NA/10B - 50cm Poze Äkta Löshår Wire & Go Sunkissed Beige 12NA/10B - 50cm Poze Äkta Löshår Wire & Go Sunkissed Beige 12NA/10B - 50cm Poze Äkta Löshår Wire & Go Sunkissed Beige 12NA/10B - 50cm
 

Poze Äkta Löshår Wire & Go

Sunkissed Beige 12NA/10B - 50cm

 
ARTIKELNR: PZFG-5009
 

Poze presenterar en av de mest fantastiska och innovativa produkterna på marknaden. Wire & Go Extensions är ett hårplagg som du kommer att älska. Den passar precis alla och ger enastående resultat på nolltid. 

 

Det har aldrig varit så enkelt att skapa glamorösa frisyrer med längd och fyllighet. Wire in metoden är snabb, smidig och kräver inga förkunskaper.

 

Nu kan du få ditt drömsvall på bara några minuter utan att belasta det egna håret, perfekt för alla tillfällen.

 

Hårplagget fästs med en transparent lina som du bara klär på som ett hårband.

 

• Levereras komplett med färdigmonterad lina.

• Äkta löshår som du kan styla precis som du önskar.

• Extra fylligt hår för maximal volym. 

 

Beställ ditt nya hår idag, vi lovar snabb leverans! 

 

 

 
Välj längd:
 

1 699kr

Klarna Konto från 98,97kr / mån
Finns i lager
Fri frakt
Expressfrakt möjlig
 
 
 
BESKRIVNING

• Form: Rakt hår som även går att forma med lock- eller plattång.

 

• Mängd & Mått: 1 del som är ca 28 cm bred och väger ca 100g. Hårdelen är försedd med en lina och är redo att kläs på direkt. Linan är justerbar för att passa alla.


Så här gör du: Börja med att justera linan efter din huvudstorlek och fixera sedan linan genom att klämma fast ringen med en tång. Sektionera upp ditt överhår och klä sedan på ditt Wire & Go med linan precis som ett hårband. Släpp sedan ner ditt överhår. Styla sedan håret efter egna önskemål och behov.

 

KVALITET

Poze Standard Quality – Storsäljare och kundfavorit. Med sin fyllighet och kvalité passar löshåret utmärkt till alla tillfällen. Standard Quality är rakt och får i vissa fall ett lätt naturligt självfall efter tvätt. Håret är ursprungligen mörkt och färgas sedan till ett stort urval av vackra nyanser för att passa just ditt hår.

 

100% Naturligt Remy Löshår som är behandlat med Poze Keratin-Refill Process som vårdar håret med intensiv näring och gör det starkare. Remy innebär att alla strån i håret är rättvända, vilket minimerar trassel och ger längre hållbarhet.

 

 

SKÖTSEL

• Undvik att sova med Wire Extensions, ta ur de från håret innan du sover för att få en skönare sömn och för att inte slita på ditt löshår.

 

• Vid träning skall du ta ur löshåret, detta håller håret fräschare och du behöver inte tvätta det lika ofta.

 

• Vädra håret när du känner att det är ofräscht, du behöver inte tvätta det varje gång du duschar. Om detta inte hjälper är det dags att tvätta det. När du väl behöver tvätta det så gör du det separat och torkar det lätt med handduk innan du låter det självtorka. Borsta igenom håret när det är torrt igen.

 

Poze rekommenderar dig att alltid använda kvalitetsprodukter på ditt löshår.

KOMMENTERA
RELATERADE PRODUKTER
 • Poze Färgring - Äkta Hår Köpa Färgring
  299kr
   
 • Poze Hair Case - Black
  119kr
   
 • Sektionerings Clips - 4st
  39kr
   
 • Poze Extensions Detangler
  29kr