Quality Guide - lär dig mer om de olika typerna av löshår
 
 
 
Välkommen till vår kvalitetsguide. Vårt sortiment består av hair extensions i olika varianter och modeller där varje kollektion finns i olika kvalitéer för att passa olika behov och hårtyper. Samtliga extensions innehåller tusentals strån som kommer från olika människor, detta innebär att vi sorterar håren efter kvalité och typ innan vi framställer våra olika kollektioner och produkter. Under produktionsfasen och när produkterna finns på plats hos oss så ingår tester och kvalitetskontroller för att vi ska säkra våra produkter och kunna hålla det vi lovar gentemot dig som kund. Val av rätt kvalité är viktigt för att få ett naturligt resultat och löshår som passar just din hårtyp.
 

STANDARD REMY QUALITY

Poze Standard Quality – Storsäljare och kundfavorit. Med sin fyllighet och kvalité passar löshåret utmärkt till alla tillfällen. Standard Quality är rakt och får i vissa fall ett lätt naturligt självfall efter tvätt. Håret är ursprungligen mörkt och färgas sedan till ett stort urval av vackra nyanser för att passa just ditt hår.
 
100% Naturligt Remy hår som är behandlat med Poze Keratin-Refill Process som vårdar håret med intensiv näring och gör det starkare. 
 
Remy innebär att alla strån i håret är rättvända, vilket minimerar trassel och ger längre hållbarhet. Självklart kan du styla håret efter egna önskemål.
 
 

PREMIUM REMY QUALITY

Poze Premium Quality – Detta hår framställs av en speciellt utvald kvalité som är finare och härstammar från södra Europa, vilket passar utmärkt till fint skandinaviskt och Europeiskt hår. 
 
Premium Quality är rakt och får ett lätt naturligt självfall efter tvätt.  Ursprungsnyansen är oftast ljusare och kräver därför en skonsammare blekningsprocess innan håret färgas. Resultatet blir ett friskare och starkare hår som håller längre.
 
100% Naturligt Remy hår som är behandlat med Poze Keratin-Refill Process som vårdar håret med intensiv näring och gör det starkare. 
 
Remy innebär att alla strån i håret är rättvända, vilket minimerar trassel och ger längre hållbarhet. Självklart kan du styla håret efter egna önskemål.
 
 

POZE SYNTHETIC FIBRE

Poze syntethår är tillverkat av förstklassigt material, allt för att ge ett naturligt resultat och lång hållbarhet. I vår syntetiska kollektion har vi utvecklat moderiktiga produkter för att ge dig tidlösa frisyrer med volym, längd och färgeffekter. Här finns stora möjligheter för dig som vill ha funktionella och prisvärda produkter för ditt hår. 
 
Observera att syntetiskt hår inte går att forma eller färga! 
 

POZE KERATIN-REFILL PROCESS

För att kunna garantera hög kvalité på våra produkter så väljer vi endast friskt hår som inte skadats av aggresiva behandlingar, många gånger är håret helt obehandlat innan vi framställer våra hair extensions. Under behandlingstiden är vi noga med att använda skonsamma metoder för att bibehålla kvaliten och styrkan i håret. Som avslutning får allt naturligt hår genomgå en behandling som heter POZE KERATIN-REFILL PROCESS, här får håret intensiv näring och man fyller på med nya proteiner som stärker och bygger upp håret igen efter behandlingen.