Hair & Make Up Artist - börja din karriär hos oss!
 
 
 

BÖRJA DIN NYA KARRIÄR SOM HÅRSTYLIST MED POZE INTERNATIONAL!

 
Med vår hårstylist utbildning får du en gedigen utbildning inom alla hair extensions metoder samt make up och hårstyling. Under 2 veckor kommer vi att studera olika stilar och tekniker som du kommer att ha stor nytta utav i ditt yrke som hår och make up artist. Med denna utbildning ger vi dig stora möjligheter att börja din nya karriär och arbeta med tv, teater och mode shower med mera. Som hårstylist kommer du inte att färga eller klippa hår utan vi fokuserar på att styla och skapa frisyrer efter olika teman och stilar. Teamet som leder Poze utbildningar har över 12 års erfarenhet inom undervisning och utbildningar inom yrket. Vi har effektiva metoder så att du som deltagare ska kunna få ut så mycket som möjligt från tiden hos oss.

Det enda du behöver för att lyckas med utbildningen är ett brinnande intresse för mode och styling, resten sköter vi! 
 
UTBILDNINGEN OMFATTAR
• Samtliga extensions metoder, 5 olika.
• Hårstyling, vi lär oss olika stilar och former, Hollywood lockar med olika stylingredskap, uppsättningar, olika typer av flätor, fönteknik, volymteknik, look a like träning med mera.
• Make Up, du får en grundlig utbildning med fokus på flera olika stilar och tekniker, allt ifrån fashion make up till tv och film.
• Vi avslutar utbildningen med modellarbete samt fotografering med professinell fotograf. Bilderna får ni sedan använda i ert portfolio för att kunna söka arbete.

FÖLJANDE REDSKAP INGÅR
• Styling kit med olika hårborstar samt en locktång.
• Startkit med allt du behöver för att utföra alla typer av hair extensions samt presentkort som ger dig 20% på allt löshår från Poze.
• Make Up kit med borstar och penslar som du behöver samt ett presentkort som ger dig 20% på välkända sminkprodukter.
• Totalt värde på redskap och verktyg som du får uppgår till ca 12.000kr
• Diplom och certifiering.

ÖVERRASKNING
Under någon av dagarna kommer vi att få besök utav Sveriges hetaste frisör som flera år i rad fått äran att arbeta och styla några av världens främsta modeller på catwalken under New York Fashion week. Utöver detta är han frisör till många av Sveriges kändaste profiler och har arbetat mycket med TV och film. Här får ni chansen att lära er tekniker och få inspiration från röda mattan och catwalken. Vi får även en frågestund där vi kan få svar och tips om hur det är att arbeta som hårstylist för några av världens lyxigaste modejättar.
 
PRIS & FINANSIERING
Utbildningen kostar 29500kr inklusive moms och verktygs paket. För avbetalning vänligen kontakta Humana Finans som erbjuder goda villkor.

ANMÄLAN
För att ansöka om en plats så ska du maila in ditt intresse till oss samt betala in anmälningsavgift på 2500kr till vårt bankgiro: 5803-3101. Om du inte får plats på nästkommande datum eller får förhinder så har du anmälningsavgiften tillgodo för plats till nästa kursstart. Om du inte längre vill delta så återbetalas dina 2500kr inom 10 dagar. 

NÄSTA KURSSTART
Kontakta oss för datum

ÖVRIGA FRÅGOR
För övriga frågor och information så är du hjärtligt välkommen att maila till maria@pozehair.se