Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
 

MAKE UP

Poze Professional Make Up är en sminkkollektion med högklassiga produkter utvecklade för Make Up artister och konsumenter som ställer högre krav på kvalité. Med vårt stora urval av sminkprodukter och färger, har vi garanterat smink för alla önskemål och tillfällen. Från matt till skimrande glans och lyster. Samtliga produkter innehåller exklusiva ingredienser som avokadoolja, sheasmör, E-vitamin och antioxidanter med mjukgörande och vårdande egenskaper. POZE SMINK - RESULTAT DU INTE TRODDE VAR MÖJLIGT!
 
POZE LÄPPSTIFT & LÄPPGLANS - TESTA OCH VI LOVAR EN LIVSLÅNG KÄRLEKSAFFÄR!
ÖGONSKUGGA, MASCARA, ÖGONBRYNSSKUGGA, ÖGONBRYNSPENNA - VI HAR ALLT FÖR DINA ÖGON!
 
 
Poze Lip Gloss Luxury Disco Soft Pink 166
PZMLG-0166
Poze Lip Gloss Luxury Disco Soft Pink 166
Poze lipgloss brilliant a lévres - Ett läppglans för maximal...
Poze Lip Gloss Luxury Huetopia Sheer Tangeringe 151
PZMLG-0151
Poze Lip Gloss Luxury Huetopia Sheer Tangeringe 151
Poze lipgloss brilliant a lévres - Ett läppglans för maximal...
Poze Lip Gloss Luxury Petal Sheer Pink 149
PZMLG-0149
Poze Lip Gloss Luxury Petal Sheer Pink 149
Poze lipgloss brilliant a lévres - Ett läppglans för maximal...
Poze Lipstick Xtreme Liaison Plum 138
PZMLE-0138
Poze Lipstick Xtreme Liaison Plum 138
Poze lipstick rouge á lévres - Lyxigt läppstift med överlägs...
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.