Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Ponytail Easy On / Poze Ponytail - Easy On
Product tag
Poze Ponytail - Easy On
  • Poze Ponytail - Easy On
 

Art. nr: PZPT-1119
 

Fantastisk hårsvans som du enkelt fäster i ditt hår. Med Poze Easy On får du en modern och trendig look som passar för alla tillfällen, vardag som på fest.

 

Nu kan du snabbt och enkelt få en glamorös och elegant frisyr med längd, fyllighet och fantastisk färglyster.

Välj variant:
 
 
199 kr
 
Tillfälligt slut
 

Fantastisk hårsvans som du enkelt fäster i ditt hår. Med Poze Easy On får du en modern och trendig look som passar för alla tillfällen, vardag som på fest.

 

Nu kan du snabbt och enkelt få en glamorös och elegant frisyr med längd, fyllighet och fantastisk färglyster.

Produktbeskrivning

 

Användning: Skapa en hästsvans av ditt hår och fixera med en snodd, höjden bestämmer du själv. Fäst sedan Poze Easy On genom att trycka ned kammen i hårsnodden som du fixerat din hästsvans med. Fäst kardborre bandet och linda sedan den lilla hårsvansen runt snodden och fixera med en hårnål.

 

För dig som har kortare hår så kan du samla ditt hår i en mindre toffs eller knut baktill som du sedan fäster Poze Easy On på, följ instruktionerna ovan.

 

Kvalitet

 

POZE SYNTHETIC FIBRE

Tillverkat av förstklassigt material, allt för att ge ett naturligt resultat och lång hållbarhet. I vår syntetiska kollektion har vi utvecklat moderiktiga produkter för att ge dig tidlösa frisyrer med volym, längd och färgeffekter. Här finns stora möjligheter för dig som vill ha funktionella och prisvärda produkter för ditt hår.

 

Observera att syntetiskt hår inte går att forma eller färga!

 

Skötsel

 

Skötsel av syntetiskt hår

 

1. Du får absolut inte sova eller träna med syntetiskt hår, ta alltid ur löshåret innan du lägger dig. Detta sparar på hårets kvalité och du får en bekvämare sömn.

2. Tvätta inte håret oftare än nödvändigt, känner du att löshåret är ofräscht så räcker det oftast med att låta det vädra över natten. Använd inga stylingprodukter på håret. Spraya endast på ditt eget hår.

3. Innan du tvättar håret med ljummet vatten skall du försiktigt borsta igenom håret för att reda ut alla tovor. Applicera ett milt schampo och massera varsamt, inga cirkelrörelser som trasslar håret. Använd ett utredande balsam och borsta håret samtidigt.

4. När du torkar håret ska du skaka av det ordentligt och krama ur vattnet med handduk, låt sedan håret självtorka för minimalt slitage. Tänk på att du inte får gnugga håret med handuken utan endast krama ur allt vatten.

5. När håret torkat ska du borsta igenom det varsamt, gärna med svinborste eller bredtandad kam.

6. Detta hår är tillverkat av Synthetic Fiber som tål värme upp till 150-180 grader, vi rekommenderar dig undvika värmeverktyg på syntet hår. Vi ansvarar inte för hår som blivit förstört pga. att det plattats eller stylats med värme.

7. Om du ändå bestämt för att platta håret ska du med snabba rörelser stryka genom med plattång sektion för sektion. Spraya lite ljummet vatten på sektionen innan du plattar.

 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.