Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Samarbete / Stars & Friends / Elin Jaconelli

Elin Jaconelli

Elin Jaconelli är en mode- och skönhetsbloggare från Helsingborg. Hon har en frisörutbildning på meritlistan och har därför höga krav när hon väljer sitt löshår. För henne är Poze det självklara valet. I Elins blogg får man följa henne i hennes vardag. Mode, skönhet, shopping och outfits har huvudrollen, men Elin presenterar alltid sina inlägg med en stor dos humor och personlighet. 
 
"Jag hade varit svarthårig i många år när jag bestämde mig för att bli blond. Efter många timmar i frisörstolen hade jag äntligen uppnått den blonda nyans som jag drömt om, men tyvärr på min hårkvalitets bekostnad... Att bleka håret är en slitsam behandling och både min längd och min tjocklek tog skada.


Poze Clip & Go Äkta Löshår Caramello - 12A / 10V
Med mitt Clip & Go-Set från Poze i nyansen Caramello 12A/10V får jag långt & fylligt hår på nolltid och för att få riktigt prinsesshår så använder jag ett set som är 60cm långt".

Favoriter

Poze Clip & Go 12A/10V
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.