Se vilka Poze produkter Danie Karlsson använder.
 
 
 
 
Följ Dani Karlssons blogg här...

Dani Karlsson

 
Dani har under flera år drivit sin blogg och etablerat sig inom bloggvärlden med många läsare. I Danis blogg får ni följa hennes spännande resa genom livet, här finns värdefulla tips för en sund livsstil med rätt kost och träning. För dig som söker skönhetstips och modeinspiration så kan detta vara din rätta destination.

Hon har under sin karriär lyckats kombinera sitt bloggande med internationella modelljobb, konstnärsarbete och mycket annat. Poze har sedan länge varit ett självklart val när Dani rest runt i världen och arbetat som modell på olika galor och events.
 
Poze Clip & Go 2B - 50cm
Att kunna variera frisyr och få resultat på några minuter är magiskt och sparar mycket tid. Har alltid mitt Poze Clip & Go set redo när jag arbetar som modell eller värdinna på olika event runt om i världen. På bilden var jag blond och använde då färgen 10B/8B.
 
 
 
Poze Premium Keratin - 50cm
För mig är håret väldigt viktigt och med extensions får jag verkligen effekten och resultatet jag önskar. Det jag älskar mest är att det ser väldigt naturligt ut samt att jag kan locka och få ett vackert svall som håller. Håret gör så mycket för hela utseendet och tack vare Poze produkter kan jag få looken jag vill ha.