Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
ÄKTA LÖSHÅR
 

ÄKTA LÖSHÅR

Vi har utvecklat produkter för att man enkelt ska kunna skapa stilar och förändringar med enastående resultat. Med Poze äkta löshår bestämmer du själv vart gränserna går, låt fantasin och kreativiteten flöda och skapa vackra lockar, volym eller färgeffekter. Med äkta löshår kan du forma och arbeta med håret precis som ditt naturliga hår. För att bevara den fina kvalitén tillämpar Poze skonsamma behandlingsprocesser vid framställningen av extensions, man är noga med att endast använda friskt hår som uppfyller den kvalitets standard som ställs. Äkta löshår är idag en självklarhet inom modeindustrin och för väldigt många kvinnor världen över. Testa någon av våra produkter så kommer du snabbt att förstå varför många väljer Poze.
 
Clip & Go Standard äkta löshår är vår storsäljare som passar dom flesta. Ger vackra och fylliga resultat inom 5 minuter. Med 125 gram så erbjuder vi marknadens fylligaste clip on löshår.
Clip & Go i vågigt äkta löshår för dig med naturligt lockigt eller vågigt hår.
Poze Miss Volume äkta löshår är marknadens fylligaste Clip & Go set. Med hela 230 gram löshår får du en megavolym som inte går att missa...
Poze Premium Clip & Go är vår exklusiva kollektion av clip on hår. Premium är äkta löshår från Europa som håller högsta kvalité.
Poze Top Piece är en hårdel i äkta löshår som ger enastående resultat. Perfekt för att få en ny look, dölja utväxt eller tunnhårighet med mera. Testa och bli frälst.
Poze Wire & Clip är en 2 i 1 produkt av äkta löshår. Ersätter den gamla Flip & Go och har uppdaterats med både lina och löstagbara clips. Välj själv hur du vill fästa den.
Poze Premium Tape On är vår exklusiva tape kollektion i äkta löshår från Europa. Tape On ger snabbt naturligt och fylligt resultat.
Poze Tape On äkta löshår är vår storsäljare som ger naturligt och fylligt resultat på nolltid.
Poze Premium Hårträns i äkta löshår från Europa. En exklusiv kollektion för dig som vill ha den bästa kvalitén. Hårträns är en multiprodukt som du kan fästa och anpassa på flera olika sätt.
Poze Hårträns i äkta löshår är en multiprodukt som du kan fästa och anpassa på flera olika sätt. Med 110 gram så erbjuder vi marknadens fylligaste träns.
Poze Premium Keratin Extensions, exklusiv kollektion av högsta kvalité. Ett självklart val för den som vill ha extensions som sitter i flera månader.
Poze Standard Keratin Extensions, en storsäljare som ger vackra resultat. Ett självklart val för den som vill ha extensions som sitter i en längre tid.
Poze Premium Magic Ring Extensions, en exklusiv kollektion med Europeisk kvalité för dig som vill ha det bästa. Våra Magic Tip extensions fästs som vanligt med micro ringar men ger ett skonsammare fäste som du enkelt kan lägga om när det blir dags.
Poze Standard Magic Ring Extensions, en storsäljare som ger vackra resultat. Våra Magic Tip extensions fästs som vanligt med micro ringar men ger ett skonsammare fäste som du enkelt kan lägga om när det blir dags.
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.