Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
LUXURY HAIR CARE
 

LUXURY HAIR CARE

En exklusiv serie med hårprodukter av högsta kvalité. Utvecklade av ett team experter i samarbete med en av Sveriges bästa hårvårdsfabriker. Poze Luxury Hair Care består av hårprodukter som är anpassade till alla typer av löshår där vi kan garantera att hårprodukterna är kompatibla med din hårförlängning utan att påverka dess kvalité. Tack vare våra hårvårdsprodukter så kan vi utesluta problem som orsakas av ingredienser i hårprodukter som kan skada eller påverka ett löshår. Det finns oerhört många produkter på marknaden och det är helt omöjligt för oss att veta vad alla innehåller samt hur de fungerar ihop med hårförlängning och löshår. Beställ Poze Luxury Hair Care och upplev känslan av lyx och kvalité som ger ett friskt och välvårdat hår.
 
 
Poze 5 in 1 Hair Styler - Locktång
PZHS-0051
Poze 5 in 1 Hair Styler - Locktång
PROFESSIONELL 5 i 1 STYLER FÖR GLAMORÖSA OCH VACKRA FRISYRER...
Poze Repair & Rebuild Conditioner - 250ml
PZRCO-002
Poze Repair & Rebuild Conditioner - 250ml
Poze Repair & Rebuild Conditioner är ett krämigt och lyxigt ...
Poze Repair & Rebuild Masque - 200ml
PZHCRM-003
Poze Repair & Rebuild Masque - 200ml
Poze Repair & Rebuild Masque är en krämig och lyxig hårinpac...
Poze Repair & Rebuild Shampoo - 250ml
PZRSH-001
Poze Repair & Rebuild Shampoo - 250ml
Poze Repair & Rebuild Shampoo är ett lyxigt och krämigt scha...
Poze Repair Combo
PZHRC-008
Poze Repair Combo
Beställ Poze Luxury Hair Care Combo där du får Repair & Rebu...
Poze Repair Duo
PZHCRD-006
Poze Repair Duo
Beställ Poze Luxury Hair Care Duo där du får Repair & Rebuil...
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.