Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Poze Färgkarta

Poze Färgkarta

Se hela vårt utbud av löshår i färgen 1001 PLATINU...
10B
10B SAND BLONDE
11G
11G GORGEOUS GOLD
11V
11V BEACH BLONDE
12A
12A PURE BLONDE
12NA PLATINUM BLONDE
1B
1B MIDNIGHT BROWN
1N
1N MIDNIGHT BLACK
2B
2B DARK ESPRESSO BROWN
4B
4B CHOCOLATE BROWN
4RG
4RG AUBURN
5B
5B CAFFÉ MACCHIATO
5RV
5RV RED PASSION
6B
6B LOVELY BROWN
6M
6M CHERRY BROWN
7BK
7BK LIGHT COPPER BROWN
7BN
7BN MOCHA BROWN
7K
7K COPPER FUSION
7NV
7NV COOL BROWN
7R
7R INTENSE RED
7RK
7RK SOFT RED
8A
ASH BROWN 8A
8B
8B LIGHT BROWN
8BG
8BG GOLDEN HONEY
9BG
9BG GOLDEN BEIGE BLONDE
9G
9G LIGHT HONEY
9N
9N NATURAL BLONDE
7BN/10B BALAYAGE
CHOCCO
10B/11N GLAM BLONDE
10B/7BN SANDY BROWN MIX
10B/8B ASHBLONDE MIX
12N/9N HONEY BLONDE MIX
CARAMELLO
12N/8B BLONDE CARAMEL MIX
12NA/10B SUNKISSED BEIGE
4B/9G CHOCCO COLA
6N/9G MOCCA CARAMEL
8A/10NV ASH MIX
8B/11G WHIPPED CREAM BLONDE
9BG/11G HONEY BLONDE
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.