Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Salong & Bokning

Poze - Frisör i Stockholm
VÄLKOMMEN TILL VÅR HÅRSALONG!

Onlinebokning, enkelt och smidigt - Välkommen till vår hårsalong!

Poze Salon & Shop
 
Stockholm City
 
Hairdressing since 2002
 
Varmt välkommen till vår frisörsalong i Stockholm som finns på charmiga och trevliga Grev Turegatan. Här erbjuder våra experter dig service och kvalité samt ett brett sortiment av Poze egna produkter. Vårt team av frisörer i Stockholm består av erfarna Frisörer, Färgexperter och Extensions Artists som utför allt inom modern hårvård och hårförlängning. Om du vill ha en professionell hårförlängning eller klippning i Stockholm så är vi ett självklart alternativ som du kan känna dig trygg med. Vi som arbetar på Poze sätter alltid kunden i fokus och strävar efter att hitta din personliga look som du trivs med.
 
Besök vår hårsalong i Stockholm och se vårt stora sortiment, vi har löshår som passar alla kunder och behov. Här kan du handla ditt hår med samtliga betalmetoder som erbjuds på hemsidan (OBS! ej postförskott).

Se utförda arbeten på instagram: www.instagram.com/pozehair/
RAFI - SALON MANAGER
 
 
GEORGE - HAIRDRESSER
 
MADELEINE - HAIRDRESSER & EXTENSIONS ARTIST

Poze Salon & Shop

Grev Turegatan 10
114 46 Stockholm
 
Tel: 08 / 463 91 56
E-post: city@pozehair.se
 
Behöver du hjälp eller har frågor? Använd gärna formuläret för att skicka ett meddelande.
 
ÖPPETTIDER UNDER CORONA- DROP IN & TIDSBOKNING
Tisdag - Fredag: 10.00 - 18.00
Lördag: Stängt

Kontaktformulär

 
 
Karta
Gatuvy

Avbokning måste ske minst 24 timmar innan bokad tid om inte så debiteras 50% av den bokade behandligen.


Varmt välkommen till en riktigt bra frisör i Stockholm!

 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.