Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK

Välkommen som företagskund!

Här kan du som företagare, elev eller skola ansöka om ett förmånligt kundkonto med rabatt och andra förmåner.  Med ett brett urval av produkter så kan vi alltid erbjuda passande produkter för kunder med olika önskemål, krav och karaktär. Du som kund kan välja det som passar just dig och dina kunder.  
 
När du fått återförsäljar/företags status så loggar du in som företagskund, priserna kommer då att visas inklusive moms till rabatterade priser. Du har som företagskund alltid tillgång till vår kunniga support med spetskompetens inom hair extensions. Rabattnivån kan med tiden regleras beroende på din inköpsvolym.
 
 

Ansök så här

Fyll i ansökningsformuläret nedan och ange företagets giltiga organisationsnummer samt bokföringsadress. För att kunna bli företagskund / partner så krävs det att ni handlar produkter hos oss kontinuerligt, vid större inköpsvolym ber vi er kontakta vår support för diskussion om nya och förbättrade villkor.
 
Som företagskund är du skyldig att exponera och använda Poze produkter enligt våra rekommendationer och anvisningar. Produkterna får inte säljas eller exponeras på andra kanaler, sidor eller nätverk utan Poze Internationals skriftliga godkännande. Du är även skyldig att följa våra rekommenderade utpriser vid försäljning till tredje part / kund. Företagsrabatter kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden på sidan.
 
 
* obligatorisk uppgift
 
 
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.