Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Information / The Story
POZE - THE STORY
Vi är ett spännande företag med många års erfaranhet inom hair extensions, ända sedan starten 2008 har målet alltid varit att utveckla enastående produkter som med sin höga kvalité ofta överträffar marknadens krav. Innan Poze grundades i Sverige beslutade man att börja den långa resan med ett flertal resor i syfte att forska, testa och undersöka hårkvaliteér samt extensionsprodukter för att hitta de absolut finaste håren till våra produkter. Fashion, traditionellt hantverk, globalt medvetande och avancerad utrustning  är egenskaper som vi tagit vara på för att utforma och utveckla lyxiga produkter med modern känsla anpassade för en modern livsstil. 

Poze är idag ett internationellt varumärke som sedan grunden hämtat sin inspiration från modeindustrin, catwalken och röda mattan. Våra produkter används av professionella stylister, artister och kvinnor världen över som upplever enastående resultat.
 
POZE - THE WAY TO BEAUTIFUL HAIR
Två viktiga faktorer som Poze tagit hänsyn till när de utvecklat sina produkter är den moderna livsstilen där det förväntas mycket utav en kvinna, detta leder ofta till tidsbrist och man har sällan tid för sitt yttre. Den andra faktorn är att över 80% av världens kvinnor inte är helt nöjda med längden och fylligheten i sitt eget hår. Här såg vi möjligheten att kunna utveckla produkter som tillgodoser kunden sitt behov utan större tidsfördrift. Poze skapade Clip & Go som blev en stor succé och bäddade för framgången som följde. I takt med tillväxten lanserades flera produkter för olika behov som snabbt blev självklara i varje kvinnas liv.

Idag kan vi erbjuda alla kvinnor ett längre och fylligare hår oavsett utgångsläge. Vi har breddat våra färgnyanser som ger glamorösa och mjuka toner som du kan skapa kreativa resultat med, du kan använda olika produkter för att fylla ut ditt hår inför en bal eller brudfrisyr, du kan fylla ut ditt hår som blir tjockare med perfekt och naturligt resultat. Med andra ord kan vi stolt säga: med Poze finns inga gränser för vad du kan eller vill göra med ditt hår.

POZE - FUTURE & VISION
Varumärkets vision är att vara pionjärer inom branschen och det självklara valet för den som bestämt sig för hair extensions. För att ständigt vara i framkant och kunna utveckla framtidens produkter så har vi personal med specialkompetens som är avsedda enbart för utveckling. Varje gång ett hår förlängs eller förtjockas med våra produkter så skapas en magisk känsla och upplevelse hos användaren, man får ett omgående resultat som inte går att missa. Vårt mål är att växa stadigt i ett tempo som inte påverkar vår kvalité. Vi är redo att ta oss an nya utmaningar när tillfället kommer och ser fram emot en händelserik framtid.

POZE - THE TEAM
Vi kan stolt presentera vårt svenska team som består av 9 personer med stort engagemang inom olika arbetsområden. Utveckling och produktion sker i utlandet där vi etablerat anläggningar med full bemanning inom olika områden. Förutom expertis och kunskap kan vi erbjuda dig smidiga och trygga lösningar.
 
Donnie - FOUNDER
 
Maria - Product expert
 
Daniel - Logistik & lageransvarig
 
 
Rafi - Salon manager & Extensions artist
 
George - Hair dresser
 
Tanja - Hair dresser & Extensions Artist
 
 
Madeleine - Hair dresser & Extensions Artist
 
 
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.