0 Varukorg

POZE - THE STORY
Vi är ett spännande företag med många års erfaranhet inom hair extensions, ända sedan starten 2008 har målet alltid varit att utveckla enastående produkter som med sin höga kvalité ofta överträffar marknadens krav. Innan Poze grundades i Sverige beslutade man att börja den långa resan med ett flertal resor i syfte att forska, testa och undersöka hårkvaliteér samt extensionsprodukter för att hitta de absolut finaste håren till våra produkter. Fashion, traditionellt hantverk, globalt medvetande och avancerad utrustning är egenskaper som vi tagit vara på för att utforma och utveckla lyxiga produkter med modern känsla anpassade för en modern livsstil.

Poze är idag ett internationellt varumärke som sedan grunden hämtat sin inspiration från modeindustrin, catwalken och röda mattan. Våra produkter används av professionella stylister, artister och kvinnor världen över som upplever enastående resultat.

POZE - THE WAY TO BEAUTIFUL HAIR
Två viktiga faktorer som Poze tagit hänsyn till när de utvecklat sina produkter är den moderna livsstilen där det förväntas mycket utav en kvinna, detta leder ofta till tidsbrist och man har sällan tid för sitt yttre. Den andra faktorn är att över 80% av världens kvinnor inte är helt nöjda med längden och fylligheten i sitt eget hår. Här såg vi möjligheten att kunna utveckla produkter som tillgodoser kunden sitt behov utan större tidsfördrift. Poze skapade Clip & Go som blev en stor succé och bäddade för framgången som följde. I takt med tillväxten lanserades flera produkter för olika behov som snabbt blev självklara i varje kvinnas liv.

Idag kan vi erbjuda alla kvinnor ett längre och fylligare hår oavsett utgångsläge. Vi har breddat våra färgnyanser som ger glamorösa och mjuka toner som du kan skapa kreativa resultat med, du kan använda olika produkter för att fylla ut ditt hår inför en bal eller brudfrisyr, du kan fylla ut ditt hår som blir tjockare med perfekt och naturligt resultat. Med andra ord kan vi stolt säga: med Poze finns inga gränser för vad du kan eller vill göra med ditt hår.

POZE - FUTURE & VISION
Varumärkets vision är att vara pionjärer inom branschen och det självklara valet för den som bestämt sig för hair extensions. För att ständigt vara i framkant och kunna utveckla framtidens produkter så har vi personal med specialkompetens som är avsedda enbart för utveckling. Varje gång ett hår förlängs eller förtjockas med våra produkter så skapas en magisk känsla och upplevelse hos användaren, man får ett omgående resultat som inte går att missa. Vårt mål är att växa stadigt i ett tempo som inte påverkar vår kvalité. Vi är redo att ta oss an nya utmaningar när tillfället kommer och ser fram emot en händelserik framtid.

POZE - THE TEAM
Vi kan stolt presentera vårt svenska team som består av 9 personer med stort engagemang inom olika arbetsområden. Utveckling och produktion sker i utlandet där vi etablerat anläggningar med full bemanning inom olika områden. Förutom expertis och kunskap kan vi erbjuda dig smidiga och trygga lösningar.

Exempelbild 

Donnie

Founder

Exempelbild

 

Maria

Product expert

Exempelbild

  

  Daniel

Logistik & lageransvarig

Exempelbild 

Rafi

Extensions artist