0 Varukorg

Poze kvalitetsguide

Välkommen till vår kvalitetsguide. Vårt sortiment består av hair extensions i olika varianter och modeller där varje kollektion finns i olika kvalitéer för att passa olika behov och hårtyper. Samtliga extensions innehåller tusentals strån som kommer från olika människor, detta innebär att vi sorterar håren efter kvalité och typ innan vi framställer våra olika kollektioner och produkter. Under produktionsfasen och när produkterna finns på plats hos oss så ingår tester och kvalitetskontroller för att vi ska säkra våra produkter och kunna hålla det vi lovar gentemot dig som kund. Val av rätt kvalité är viktigt för att få ett naturligt resultat och löshår som passar just din hårtyp.

 

STANDARD REMY QUALITY

Poze Standard Quality – Storsäljare och kundfavorit. Med sin fyllighet och kvalité passar löshåret utmärkt till alla tillfällen.

Standard Quality är rakt och får i vissa fall ett lätt naturligt självfall efter tvätt. Håret är ursprungligen mörkt och färgas sedan till ett stort urval av vackra nyanser för att passa just ditt hår.

100% Naturligt Remy hår som är behandlat med Poze Keratin-Refill Process som vårdar håret med intensiv näring och gör det starkare. Remy innebär att alla strån i håret är rättvända, vilket minimerar trassel och ger längre hållbarhet. Självklart kan du styla håret efter egna önskemål.

BESTÄLL POZE STANDARD >

 

PREMIUM REMY QUALITY

Poze Premium Quality – Detta hår framställs av en speciellt utvald kvalité som är finare och härstammar från södra Europa, vilket passar utmärkt till fint skandinaviskt och Europeiskt hår.

Premium Quality är rakt och får ett lätt naturligt självfall efter tvätt. Ursprungsnyansen är oftast ljusare och kräver därför en skonsammare blekningsprocess innan håret färgas. Resultatet blir ett friskare och starkare hår som håller längre.

100% Naturligt Remy hår som är behandlat med Poze Keratin-Refill Process som vårdar håret med intensiv näring och gör det starkare. Remy innebär att alla strån i håret är rättvända, vilket minimerar trassel och ger längre hållbarhet. Självklart kan du styla håret efter egna önskemål.

BESTÄLL POZE PREMIUM >

 

POZE LUXURY HAIR CARE

Poze Luxury Hair Care är en lyxig och exklusiv hårvårdsserie med vårdande formula. Produkterna är berikade med vegetabiliskt protein och flera näringsrika ingredienser som återuppbygger och reparerar kemiskt behandlat, torrt och skadat hår. Kollektionen är anpassad och utvecklad för att även vårda alla typer av naturliga hair extensions.

Innehåller exklusiva ingredienser med stärkande arganolja, royal sheabutter och keratin som tillför glans och lämnar håret mjukare och starkare. Keratinet tränger in på djupet för att reparera och ersätta skadade och porösa områden med nytt keratin. Poze Luxury Hair Care är framtagen av frisörer i samarbete med en av nordens bästa hårvårdsproducenter.

BESTÄLL POZE LUXURY HAIR CARE >