Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Samarbete / Affiliates & Bloggare

GÅ MED I POZE AFFILIATE PROGRAM - TJÄNA PENGAR PÅ DITT INTRESSE!

Pozehair erbjuder kunder från hela världen löshår och hårförlängning av absolut högsta kvalite. Tillsammans med roliga event, prisbelönta produkter och service gör det oss till en av de största aktörerna på en ständigt växande marknad.
 
Detta får du:
• 10% provision på varje försäljning som din blogg/hemsida genererar.
• Extra belöning för bra engagemang och resultat.
• Nyheter om kampanjer, lanseringar m.m före alla andra.
• Ständigt uppdaterat och nytt bannersmaterial med säljande erbjudanden.
• Alltid tillgång till uppdaterad statistik och tracking.
• Support. Arbeta nära oss med lösningar, ideér och inspiration.
 
Kom igång redan idag! Klicka här >
 
Maila daniel@pozehair.se för mer information.

Driver du en större blogg och brinner för att ge dina läsare spännande och bra erbjudanden. Skriv till daniel@pozehair.se för ytterligare information.
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.