Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Samarbete / Stars & Friends
Isabelle Strömberg
 
Dessie
 
Dani Karlsson
 
Isabel Adrian
 
New star soon
 
Amanda Buhram
 
Ellen Franzén
 
Sindy Niklasson
 
Felicia Aweklev
 
Kenza Zouiten
 
Angelica Swanström
 
Sofia Nilsson
 
Melissa Mellose
 
Jessica TH
 
Malin Johansson
 
Ida Eriksson
 
Linnea Leth
 
Salomé Elliot
 
Sanne Alexandra
 
Åsa "Jellydevote"
 
Anty
 
Wictoria Wester
 
Josefin "JS Dressage"
 
Johanna Sjöö
 
Josephine Qvist
 
Filippa Ahnhem
 
Amelie Håkansson
 
Tess Malmlöf
 
Saga Scott
 
Josefin Ekströms
 
Stina Qvarforth
 
Rebecca Fredriksson
 
Helen Thorsgården
 
Madeleine Kindholm
 
Anna-Katarina Rydberg
 
Jasmine Gustavsson
 
 
 
 
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.