Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Samarbete / Stars & Friends / Ida Eriksson

Ida Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en före detta Umebo som sedan 2010 bor i Stockholm. Ida är utbildad journalist och arbetar som skribent samt driver på heltid eget företag som webb- och grafisk designer, frilansande fotograf och bloggare. Ida är tjejen som har koll på skönhet och mode, därmed finns det många tips och recensioner man kan ta del av på bloggen.
 

Poze Clip & Go 50cm - Sandy Brown Mix 10B/7BN
Jag har länge använt extensions och älskar när jag kan hitta rätt färger som passar mig. Poze har otroligt vackra färger som går i kalla och mjuka toner men även varma och djupa färger. Helt perfekt när man vill byta färg till olika outfits eller årstider. Utöver det tycker jag att kvalitén är enastående.


Poze Hair Case
Jag älskar smarta produkter som man har nytta utav, Poze Hair Case är just en sådan produkt. Helt fantastiskt ha hemma eller när man reser.

Favoriter

Poze Clip & Go 50cm - Sandy Brown Mix 10B/7BN
 
Poze Hair Case
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.