Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kontakt / Frågor & Svar

Frågor och svar om löshår

HUR SKA LÖSHÅRET SKÖTAS?
Se våra skötselråd för information, vi skickar även med ett skötselråd i varje order. Du bör följa de instruktionerna noga för att bevara ditt löshår så fint som möjligt.

VILKA PRODUKTER KAN JAG ANVÄNDA TILL MIN HÅRFÖRLÄNGNING?
Vi rekommenderar starkt att du använder Poze hårvårdsprodukter till ditt löshår då dessa är speciellt framtagna för alla typer av hårförlängning och långa hår som behöver extra vård. Med våra produkter kan vi säkerställa att samtliga ingredienser i produkterna är kompatibla med löshår och kommer inte att påverka eller försämra det på något sätt. För oss är det omöjligt att säkerställa att andra produkter på marknaden fungerar för löshår och att de inte innehåller ingredienser som kan reagera med löshår och bidra till försämrad kvalité och livslängd.

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ STANDARD OCH PREMIUM HÅRET?
Standard kollektionen är vår storsäljare som framställs av asiatiskt hår från olika delar i Asien, detta hår är ursprungligen mörkt och något grövre vilket gör att det måste behandlas mer under framställningen av extensions produkter. Premium kollektion är vår exklusiva serie som framställs av Europeiskt hår, detta hår är ursprungligen ljusare och finare i kvalitén vilket gör att vi kan behandla det mycket mildare vid framställningen av extensionsprodukter. Detta resulterar i ett friskare hår som håller längre.
 
HUR SKA JAG VETA VILKEN FÄRG JAG SKA BESTÄLLA?
Vår exklusiva färgkarta ger en bra överblick över alla nyanser. Gå till Färgkartan >


Man bör alltid räkna med lite skillnad på nyans när man ser håret i verkligheten jämfört med på dataskärmen. Vi har 2 alternativ för att underlätta för dig ifall du är osäker:
 
• Maila en bild på dig där din färg syns tydligt. Skicka till info@pozehair.se
• Beställ eller låna hem vår färgring som visar alla nyanser.

HUR MYCKET HÅR GÅR ÅT VID EN FÄRLÄNGNING?
Clip & Go- Ett set väger ca 125 gram hår vilket räcker gott till ett normaltjockt hår. Har du väldigt tjockt hår så behövs 2 paket.
Keratin/Magic Tip - Ska du göra helförlängning med keratinslingor så behövs det ca 100-150 slingor beroende på önskat resultat samt tjocklek på ditt egna hår. För normalt hår rekommenderas ca 100 slingor.

VAD BETYDER REMY HÅR?
Remy hår innebär att alla strån är rättvända, alltså är alla toppar åt samma håll vilket minskar trassel i håret.
 
HUR LÄNGE HÅLLER EN FÄRLÄNGNING MED KERATIN ELLER MICRORINGAR?
Poze löshår håller i flera månader beroende på skötsel och förutsättningar. Följ alltid våra skötselråd noga för längsta möjliga livslängd. Försämrade förutsättningar som gör att hållbarheten kan bli kortare kan vara bl.a. fet hårbotten, använt fel hygienprodukter eller hårprodukter med silikoner.
 
KAN MAN PLATTA OCH LOCKA ÄKTA LÖSHÅR?
Självklart kan man göra det, men precis som med ditt eget hår så slits det snabbare om du gör det ofta. Detsamma gäller vid föning. Använd alltid värmeskyddande produkter.
 
KAN MAN FÄRGA ÄKTA HÅR?
Vi rekommenderar inte färgning eller annan kemisk behandling på ditt löshår eftersom det redan är väldigt behandlat. All färgning eller kemisk behandling sker på egen risk. Färga istället ditt eget hår först och beställ sedan ett löshår som passar ihop med din nya färg.
 
SLITER HÅRFÄRLÄNGNINGEN PÅ MITT EGET HÅR?
All hårförlängning sliter mer eller mindre. Är man försiktig och noga med skötseln så minimerar man slitaget. Det är också väldigt viktigt att fästa extensions på korrekt sätt för att undvika slitage.
 
VILKEN METOD ÄR DEN SKONSAMMASTE ATT FÖRLÄNGA HÅRET MED?
Keratinslingor är den behagligaste och skonsammaste metoden för permanent förlängning, vill du ha långt hår vid speciella tillfällen rekommenderas Clip & Go Extensions som du själv fäster och tar bort när du önskar. Alla metoder sliter minimalt på håret om man fäster de korrekt och använder rätt produkter.

VARFÖR SKA JAG VÄLJA POZE LÖSHÅR?
Det är ytterst viktigt att fabrikerna använder rätt metoder, tekniker, kemikalier med mera vid framställning av löshår. För detta krävs moderna maskiner, utrustning och kunskap. När du väljer Poze kan du vara säker på att det uppfyller samtliga kvalitetskrav samt att håret framställts på en av världens modernaste fabriker. Vi garanterar dig trygg och säker e-handel på Sveriges bredaste sortiment inom löshår och hårförlängning.  

HUR LÅNGT HÅR BÖR MAN HA INNAN MAN GÖR EN FÖRLÄNGNING?
För att få ett snyggt resultat bör du ha minst 15cm och gärna lite uppklippt hår för att håret ska blandas snyggt och se naturligt ut. Tänk på att klippa ur topparna för att få bort skarpa och kompakta linjer som syns.

VAD MENAS MED T.EX 10B / 8B?
10B/8B är ett slingat hår med färgerna 10B och 8B. Siffran i färgen står för ljushetsläget och bokstaven för färgtonen. Alltså är färg 8B, ljusbrun (ju högre siffra desto ljusare är färgen).
 

 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.