Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Hårguide / Poze Garanti

Poze kvalitetsgaranti

POZE GARANTIER - DIN TRYGGHET!

Vår målsättning är att du alltid skall uppleva kvalitet i allt vi gör, därför arbetar vi ständigt med utvecklingen av vår personal, utrustning och framförallt produkter. Kan vi bli ännu bättre på något så tveka inte att skriva till oss. Vi vill att du ska tänka på Poze med ett leende på läpparna. / Team Poze

Miljö & ansvar

• Utvalda partners som värnar om miljön
• Handlar endast med auktoriserade handlare
• Sortering inom arbetsplatsen 

Vi har valt att samarbeta med Postnord och DHL för att kunna erbjuda dig uthämtningsställen som finns nära dig samt för att Postnord arbetar för att bli så miljövänliga som möjligt. På våra enheter sorteras kartonger m.m innan det slängs samt att vi endast köper el från solkraft, vindkraft och vattenkraft. Allt hår vi köper in för att framställa Poze produkter köps enligt Fairtrade som handlas in av auktoriserade handlare i utlandet, inget av vårt hår är tvångsdonerat utan säljs helt frivilligt av olika individer som självmant besöker inköpsstället/handlaren.

Kvalitetsgaranti


• Kvalité i alla led
• Noggrant testade produkter
• Välbeprövade behandlingsmetoder
• Expert support med många års erfarenhet

Vi arbetar ständigt för att utveckla och förbättra kvalitén på våra produkter och servicen vi erbjuder. Under alla år har vi alltid kvalitets testat produkterna med stränga tester för att kunna säkerställa våra produkter. Poze produktexperter jobbar kontinuerligt med att testa och kontrollera produkter, leveranser och tillverkning inklusive packetering. Vid framställning av våra produkter tillämpas endast välbeprövade behandlingsmetoder för att uppnå så skonsam produktion som möjligt. Vi har tillämpat och utvecklat metoder från frisörvärlden som gjort att vi kan ta fram produkter som håller väldigt hög standard. Samtliga som arbetar på supporten genomgår en utbildning samt att de alltid har frisörer tillgängliga för att kunna erbjuda dig kvalité och hjälp hela vägen.

 

Leverans & Trygghetsgaranti


• Fri frakt
• Alltid snabb leverans
• 30 dagars retur/bytesrätt
• Certifierade av Trygg e-handel

Alla ordrar som inkommer innan 15.00 skickas samma dag, detta innebär att vi i 98% av fallen levererar inom 1-3 dagar. För att kunna garantera dagen efter leverans så erbjuder vi även tjänsten Express som extra tillval. Om vi av någon anledning inte kan levera i tid så kommer vi att kontakta dig för information. Vi är en certifierad nätbutik via Trygg e-handel och uppfyller alla krav som ställs vilket innebär extra trygghet och service för dig som kund.Utöver detta så erbjuder vi hela 30 dagars retur/bytesrätt samt fri frakt på alla ordrar.

 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.