Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Samarbete / Stars & Friends / Sindy Niklasson

Sindy Niklasson

Sindy Niklasson är 21 år gammal och driver bloggen samt hemsidan sindyniklasson.com. Sindy är också blivande mamma i februari 2015 och på bloggen får man följa med på denna spännande resa. Utöver bloggen arbetar hon dessutom som modell och har ett stort intresse för mode och kläder

Poze Premium Keratin Midnight Black 1N - 60cm
Jag valde era hårförlängningar för att kvaliteten på håret är sjukt bra, väldigt lättskött och har hållit sig väldigt glansigt och fint. Jag vet dessutom att de som jobbar på Poze är experter inom Hair Extensions vilket känns tryggt och skönt när man bestämt sig för denna fantastiska förändring. Slutresultatet blev perfekt och det känns helt magiskt att få så långt hår på kort tid!


Poze Detangler Brush
En "must have" produkt när du har extensions. Reder ut håret smärtfritt och utan trassel. Enkel och smidig design som gör att den kan förvaras överallt eller varför inte ha med den i handväskan. Finns i flera färgglada färger. 

Favoriter

Poze Premium Keratin 1N - 60cm
 
Poze Detangler Brush
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.