Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Samarbete / Stars & Friends / Åsa 'Jellydevote'

Åsa "Jellydevote"

Åsa är en inspirerande tjej som gjort en fantastisk resa där hon bevisar att ingenting är omöjligt. Hon tränar hårt, bloggar och arbetar inom olika event och arrangemang. Med sitt intresse för fitness, kläder och mode är hon en given inspirationskälla för alla med gemensamma intressen. Åsa använder Poze produkter för att få till sitt snygga hår till vardags och till andra festliga tillställningar.

Poze Premium Keratin Extensions  - 8A/10NV med 12NA/10B
Med Poze Clip & Go har jag alltid en snabb lösning som ger mig långt och fylligt hår omgående. Känns väldigt smidigt och bekvämt att kunna ta ur håret när jag vill.

Poze Flip & Go Extensions  - 8A/10NV
Detta är en av mina absoluta favoriter och ett måste för alla tjejer. Flip & Go är helt fantastisk och ger ett resultat jag inte trodde var möjligt på bara några minuter. Den ligger bekvämt utan att belasta det egna håret. Jag använder den när jag vill ha den där extra volymen och kombinerar den tillsammans med mina keratin extensions..

Favoriter

Poze Premium Keratin Extensions - 8A/10NV med 12NA/10B
 
Poze Flip & Go Extensions - 8A/10NV
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.