Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Samarbete / Stars & Friends / Felicia Aweklev

Felicia Aweklev

Felicia Aveklew är en ung tjej som arbetar som modell och driver sin blogg. Med ett stort intresse för mode och skönhet så har Felicia bra koll på olika produkter och varumärken som finns på marknaden. På hennes blogg kan ni läsa om hennes jobb, karriär, produkter och annat smått och gott.  

Poze Clip & Go Äkta Löshår Mocha Brown - 7BN
Tack vare mitt arbete som modell där man ofta är på språng så måste jag säga att jag bara älskar Poze Clip & Go som verkligen är det smidigaste sättet att få långt, fylligt och naturligt resultat på nolltid. Tack vare den mjuka och fina kvalitén så har Poze blivit min favorit och en självklarhet när jag står bakom kameran.


Poze Hair Case
En helt fantastisk produkt som alla tjejer borde ha. Det är ett ständigt problem att förvara sitt löshår på ett smidigt sätt, speceillt om man är på resande fot. Med Hair Case har jag löst det problemet och mitt hår förvaras skonsamt och skyddat vilket gör att håret håller längre. Använder även galgen till att låta håret självtorka efter tvätt samt som hållare när jag lockar löshåret.

Favoriter

Poze Clip & Go Äkta Löshår Mocha Brown 7BN
 
Poze Hair Case
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.