Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Samarbete / Stars & Friends / Ellen Franzén

Ellen Franzén

Ellen Franzen är en 36 årig kvinna med ett brinnande intresse för skönhet och mode. Ellen arbetar som frilansande journalist och på hennes blogg får man ta del av mycket intressanta recensioner, tips och roliga events!Poze Tape On Sunkissed Beige 12NA/10B - 50cm 
Möjligheten att kunna fylla ut håret och få ett naturligt och bekvämt resultat är avgörande för mig. Med Poze Tape On får jag precis det resultat jag önskar, tack vare Poze Tape On set med 20 bitar som väger hela 52g/paket så får man maximal volym och fyllighet i håret. Jag rekommenderar en 1-2 paket beroende på vilket resultat man önskar.

Poze Power Tape 
Tack vare denna tejp kan jag enkelt återanvända mitt Tape On hår när det blir dags. Med Poze Power Tape kan man vara säker på ett hållbart resultat. 

Favoriter

Poze Tape On Sunkissed Beige 12NA/10B - 50cm
 
Poze Power Tape
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.