Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Samarbete / Stars & Friends / Anna-Katarina Rydberg

Anna-Karin Rydberg

Anna-Katarina är en härlig tjej som har ett stort intresse för mode och skönhet. Hon driver en välbesökt blogg och delar med sig av allt mellan himmel och jord. Här kan du få inspiration på allt ifrån kläder till heta partyställen och snygga frisyrer.

Poze Wire & Clip Extensions  - 8A/10NV
Wire & Clip passar utmärkt för alla som önskar fylla ut eller förlänga håret utan att belasta eller skada sitt egna hår. Jag har under många år blonderat och misskött mitt hår vilket resulterat till ett slitet och känsligt hår. Därför har jag letat efter en hårförlängning som sliter minimalt på mitt hår och blev helt frälst när jag hittade Poze Wire & Clip. Nu kan jag med gott samvete använda hårförlängning dagligen utan att behöva oroa mig.

Favoriter

Poze Wire & Clip Extensions - 8A/10NV
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.