Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Hårguide / Instruktioner / Poze Clip & Go Löshår

Clip & Go Löshår - Långt och fylligt hår på några minuter.
Dessa instrutkioner gäller för samtliga Clip & Go produkter som fungerar på samma sätt. Clip & Go One-Piece fäster du med samma teknik men skillnaden är att du endast behöver fästa 1 del. Övriga Clip & Go set består av 7 delar med olika bredd för att passa huvudets form.

Gör ditt eget Clip & Go Löshår

Rekommenderas för att få ett perfekt anpassat Clip & Go Extensions set som passar just dig.

1. Mät hur breda bitar du skall använda, klipp tränsen efter dina mått. Klipp alltid två lika breda bitar som skall sys ihop för att få dubbla lager. 
2. Ta de två lika breda bitarna och placera dem ihop. Ta en stark tråd i samma färg som håret och sy ihop dessa bitar.
3. Sy fast clips på de ihop sydda bitarna. Använd 2-6 clips på varje bit för att få ett stabilt fäste.
Gör en smalare bit som du har längre ner i nacken och en bredare som sträcker sig ut till sidorna. Tänk på att använda tillräckligt med clips till de bredare bitarna.

 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.