Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Information / Utbildning

WELCOME TO THE EXTENSIONS ACADEMY!
 

Vi erbjuder dig heltäckande utbildningar inom hair extensions där vi lär dig marknadens bästa och mest populära metoder och tekniker. För dig som funderar på att börja arbeta med hair extensions så är det viktigt att du får en korrekt och grundlig utbildning som gör att du inom kort kan utföra professionella hårförlängningar. Poze utbildningar leds av erfarna föreläsare som undervisar deltagare från hela landet. Genom att delta på våra kurser så kan du vara säker på att du får de allra bästa och modernaste teknikerna på marknaden.  

HUR LÅNG ÄR EN UTBILDNING?
Utbildningen Hair Extensions Artist pågår under 1-2 dagar beroende på antal deltgare vid utbildningstillfället.

EXTENSIONS ARTIST  - Undervisningen omfattar all teoretisk kunskap om extensions samt praktisk träning med metoderna keratin, tape och micro ringar.

VAD FÅR MAN LÄRA SIG?
Utbildningen bygger på teoretisk och praktisk undervisning samt träning på docka. Vi går igenom allt från historik, behandlingsprocess, marknadspriser/ekonomi och marknadsförings strategi med mera.

VAD INGÅR I EN UTBILDNING?
Startkit som innehåller en värmetång, träningshår, klämmor, skyddsbricka, pinnkam, fingerskydd, krok, borste samt utbildningsmaterial och diplom. 

I VILKA ORTER KAN MAN GÅ DENNA UTBILDNING?
Vi håller främst utbildningarna i moderna lokaler i Södertälje. För övriga orter skicka gärna en förfrågan till oss, vi kan besöka er om gruppen består av minst 8 personer.

HUR MYCKET KOSTAR UTBILDNINGEN?
Utbildningen kostar 5 500 kr inkl moms och material. Anmälningsavgift på 1 000 kr erläggs i samband med anmälan. 

Var god anmäl dig nedan, vi tar sedan kontakt med er för bokning av kursdag och vidare information.

ANMÄL DIG HÄR >
 
 
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.