Utbilda dig till hair extensions artist med Poze.
 
 
 

WELCOME TO THE EXTENSIONS ACADEMY!

 


NÄSTA UTBILDNINGSDATUM - LÖRDAG DEN 30:e JUNI 2018


Vi erbjuder dig heltäckande utbildningar inom hair extensions och även hårstylist där vi lär dig marknadens bästa och mest populära metoder och tekniker. För dig som funderar på att börja arbeta med hair extensions eller som hårstylist så är det viktigt att du får en korrekt och grundlig utbildning som gör att du inom kort kan utföra professionella hårförlängningar och stylingar inklusive Make up. Poze utbildningar leds av erfarna föreläsare som undervisar deltagare från hela landet. Genom att delta på våra kurser så kan du vara säker på att du får de allra bästa och modernaste teknikerna på marknaden.  

HUR LÅNG ÄR EN UTBILDNING?
Utbildningen Hair Extensions Artist pågår under 1-2 dagar beroende på antal deltgare vid utbildningstillfället.


VI ERBJUDER FÖLJANDE UTBILDNINGAR:

HAIR & MAKE UP ARTIST - Komplett utbildning som pågår under 2 veckor. Här får du lära dig samtliga extensions metoder samt allt inom hårstyling och make up som behövs för att kunna arbeta inom TV, teater och mode shower. Läs gärna mer om denna utbildning genom att klicka på länken längre ner på sidan.

- EXTENSIONS ARTIST  - Utbildningen pågår under 1-2 dagar (beroende på antal deltagare) och undervisningen omfattar all teoretisk kunskap om extensions samt praktisk träning med metoderna keratin, tape och micro ringar.


VAD FÅR MAN LÄRA SIG?
Utbildningen bygger på teoretisk och praktisk undervisning samt träning på docka. Vi går igenom allt från historik, behandlingsprocess, marknadspriser/ekonomi och marknadsförings strategi med mera.

VAD INGÅR I EN UTBILDNING?
Startkit som innehåller en värmetång, träningshår, klämmor, skyddsbricka, pinnkam, fingerskydd, krok, borste samt utbildningsmaterial och diplom. 

I VILKA ORTER KAN MAN GÅ DENNA UTBILDNING?
Vi håller främst utbildningarna i moderna lokaler i Södertälje. För övriga orter skicka gärna en förfrågan till oss, vi kan besöka er om gruppen består av minst 8 personer.

HUR MYCKET KOSTAR UTBILDNINGEN?
Utbildningen kostar 5 500 kr inkl moms och material. Anmälningsavgift på 1 000 kr erläggs i samband med anmälan. 


Var god anmäl dig nedan, vi tar sedan kontakt med er för bokning av kursdag och vidare information.