Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Samarbete / Stars & Friends / Dani Karlsson

Dani Karlsson

Dani har under flera år drivit sin blogg och etablerat sig inom bloggvärlden med många läsare. I Danis blogg får ni följa hennes spännande resa genom livet, här finns värdefulla tips för en sund livsstil med rätt kost och träning. För dig som söker skönhetstips och modeinspiration så kan detta vara din rätta destination.

Hon har under sin karriär lyckats kombinera sitt bloggande med internationella modelljobb, konstnärsarbete och mycket annat. Poze har sedan länge varit ett självklart val när Dani rest runt i världen och arbetat som modell på olika galor och events.


Poze Clip & Go 2B - 50cm
Att kunna variera frisyr och få resultat på några minuter är magiskt och sparar mycket tid. Har alltid mitt Poze Clip & Go set redo när jag arbetar som modell eller värdinna på olika event runt om i världen. På bilden var jag blond och använde då färgen 10B/8B.


Poze Premium Keratin Extensions - 50cm
För mig är håret väldigt viktigt och med extensions får jag verkligen effekten och resultatet jag önskar. Det jag älskar mest är att det ser väldigt naturligt ut samt att jag kan locka och få ett vackert svall som håller. Håret gör så mycket för hela utseendet och tack vare Poze produkter kan jag få looken jag vill ha.

Favoriter

Poze Clip & Go 2B - 50cm
 
Poze Premium Keratin - 50cm
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.