Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK

Dessie

Dessie är tjejen som varit aktuell på Sveriges topplista inom bloggvärlden sedan 2008. Hon har varit aktiv i Stockholms uteliv och varit en välkänd profil i storstadens finare kvarter.

I hennes blogg kan du läsa om hennes liv som nybliven mamma till lille Theodore, men självklart mycket annat som väskor, inredning och vardagsliv.  


Poze Clip & Go 12NA/10B - 60cm 
Ett givet val för mig som alltid varit spontan, har alltid ett set i beredskap om något event eller utgång skulle bli aktuellt. Poze Clip & Go ger mig väldigt fylligt hår som jag lätt kan styla och forma.

Poze Premium Keratin Extensions - 50cm
Att spara och få långt och fylligt hår är inte så enkelt för alla, därför har keratin extensions blivit något jag använder ofta. Dessa sitter i flera månader och känns som mitt egna hår. Sköter man de rätt så sliter det minimalt och jag bara älskar känslan av att få långt hår efter några timmar hos frisören. Mina färger är Sunkissed Beige som är en kombination av 12NA blandat med 10B.

Favoriter

Poze Clip & Go 12NA/10B - 60cm
 
Poze Premium Keratin - 50cm
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.