Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Samarbete / Stars & Friends / Isabel Adrian

Isabel Adrian

Isabel Adrian är kvinnan med många järn i elden. Hon bor med barnen och maken Steve Angelo från Swedish House Maffia i glammiga L.A.

Hon har medverkat i flera svenska TV-shower bl.a. Robinson och Svenska Hollywoodfruar. Förutom mammalivet så har Isabel lanserat en egen klädkollektion, smycken och mycket annat.

I hennes blogg kan du hänga med på hennes resor, fester och vanliga vardagar i soliga Los Angeles.


Poze Premium Clip & Go Äkta Löshår - 12NA / 10B
Som kvinna och mamma på språng så försöker man alltid förenkla och göra vardagen så effektiv som möjligt. Poze Clip & Go är en sådan lösning som gjort stor skillnad för mig. Jag väljer alltid Premium håret som slår allt jag testat innan och smälter in perfekt med mitt naturliga hår.

Poze Detangler Brush
En favoritprodukt som är perfekt för alla extensionsälskare. Passar perfekt till alla typer av extensions samt ditt naturliga hår. Finns i flera fräcka färger och är skonsam och enkel att reda ut håret med.

Favoriter

Poze Premium Clip & Go Äkta Löshår - 12NA / 10B
 
Poze Detangler Brush
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.