Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Samarbete / Stars & Friends / Isabelle Strömberg

Isabelle Strömberg

Isabelle Strömberg är en norrländsk 20 årig tjej som numera är bosatt i Stockholm. Hon tog bloggvärlden med storm vid extremt ung ålder och blev en ikon för många unga tjejer med sina relevanta och personliga inlägg samt tips på mode och skönhet.

I bloggen skriver hon om det mesta som händer i hennes fartfyllda liv, här kan du ta del av många mode och skönhetstips. Se Isabelles favoriter nedan.

Poze Clip & Go 12N/8B - 50cm
Med Poze Clip & Go har jag alltid en snabb lösning som ger mig långt och fylligt hår omgående. Känns väldigt smidigt och bekvämt att kunna ta ur håret när jag vill.

Poze Premium Keratin Extensions - 50cm
Att kunna ha extensions i flera månader utan besvär är riktigt skönt, detta är min favorit metod som jag varvar med Poze Clip & Go emellanåt. Jag älskar Poze Premium som är otroligt mjukt och fint samt smälter in naturligt med mitt eget. Nyanserna jag brukar ha är Beach Blonde 11V varvat med Sand Blonde 10B.

Favoriter

Poze Clip & Go 12N/8B - 50cm
 
Poze Premium Keratin - 50cm
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.