Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Samarbete / Stars & Friends / Wictoria Wester

Wictoria Wester

Wictoria är en 25-årig tjej som bor strax utanför Örebro tillsammans med sin sambo och son. Wictoria jobbar som butiksbiträde i en klädbutik, men för tillfället är hon mammaledig. På fritiden driver hon en blogg som kan beskrivas som en livstilsblogg. Den handlar om hennes vardag som nybliven mamma och även kläder som är hennes stora intresse.

Poze Hair Weft - Midnight Brown 1B
Aldrig varit så enkelt att få längre och fylligare hår! Med Poze Hair weft uppfyller du drömmen om ett glamoröst och lyxigt Hollywoodhår. Jag använder mig av Pozehair och är verkligen så nöjd med det. Man kan känna rätt tidigt om kvaliten är dålig eller inte efter några duschar och stylingar med lock & plattång. Jag använder mig två paket för att få maximal volym. Sen klipper jag till & limmar i det själv.

Favoriter

Poze Hair Weft - Midnight Brown 1B
 
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.