Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
TILLBEHÖR & VERKTYG / ALLA VERKTYG / Fingerskydd keratinvax
Fingerskydd keratinvaxFingerskydd keratinvax
  • Fingerskydd keratinvax
  • Fingerskydd keratinvax
 

Fingerskydd keratinvax

Art. nr: TS30O
 

Fingerskydd keratinvax är en perfekt produkt när du arbetar med keratinvax. Skyddar fingret från värme när du smälter keratinvaxet.

 

Antal: 1st. 

 
5 kr
 
Tillfälligt slut
 

Fingerskydd keratinvax är en perfekt produkt när du arbetar med keratinvax. Skyddar fingret från värme när du smälter keratinvaxet.

 

Antal: 1st. 

Produktbeskrivning

 
Produkten har i dagsläget ingen beskrivning. För mer information, kontakta oss på 08-550-656 00 eller info@pozehair.se.
 

Relaterade

Skyddsplatta för Keratinvax
TS29W
Skyddsplatta för Keratinvax
Skyddsplatta för Keratinvax som skyddar hårbotten från värme...
Tång För Borttagning
TT37B
Tång För Borttagning
Tång för Borttagning använd tången tillsammans med remover f...
Värmetång - Keratinslingor #Pink
TF003R
Värmetång - Keratinslingor #Pink
Värmetång - Keratinslingor #Pink är en professionell värmetå...
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.