Pozehair använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
TILLBEHÖR & VERKTYG / ALLA VERKTYG / Single Clips #Brown - 12st
Single Clips #Brown - 12st
  • Single Clips #Brown - 12st
 

Single Clips #Brown - 12st

Art. nr: TC27B
 

Single Clips #Brown - 12st är små och smidiga clips som sitter väldigt bra. Sy fast clips på din hårträns för att göra ditt eget Clip & Go set.

 

Färg: Brown.

Antal: 12st.

Storlek: ca 33mm bred.

 
84 kr
 
Antal
Finns i lager
Fri frakt vid 1000:-
Expressfrakt möjlig
 
 

Paketets innehåll

 

Single Clips #Brown - 12st är små och smidiga clips som sitter väldigt bra. Sy fast clips på din hårträns för att göra ditt eget Clip & Go set.

 

Färg: Brown.

Antal: 12st.

Storlek: ca 33mm bred.

Produktbeskrivning

 
Produkten har i dagsläget ingen beskrivning. För mer information, kontakta oss på 08-550-656 00 eller info@pozehair.se.
 

Relaterade

Single Clips #Brown - 1st
TC26B
Single Clips #Brown - 1st
Single Clips #Brown - 1st är små och smidiga clips som sitte...
Extension Tråd #Brown
TT17B
Extension Tråd #Brown
Extremt slitstark tråd som räcker till flera förlängningar. ...
Pinnkam
TP22G
Pinnkam
Pinnkamm är perfekt för att enklare sektionera håret vid ext...
Polyester Tråd #Brown
TT16B
Polyester Tråd #Brown
En slitstark polyester tråd. Du kan sy fast dina clips på tr...
 

EN SPÄNNANDE VÄRLD AV HÅRFÖRLÄNGNING & HAIR EXTENSIONS

 
 För de allra flesta kvinnorna så är det inte en självklarhet att kunna ha långt och fylligt hår. Detta är något vi bestämt oss att ändra på. Följ med oss till en spännande värld av hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av våra moderna hair extensions produkter kan du vara säker på ett resultat som både känns och ser magiskt ut. Tack vare vårt fantastiska team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så kan vi alltid utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av våra produkter tar vi alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led.

Följ med i vår spännande resa och låt oss inspirera dig med tidlösa stilar och elegans som du enkelt kan skapa med Poze Hair Extensions. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som består av erfarna frisörer med flera års erfarenhet och ett brinnande intresse för allt inom löshår och hårförlängning.
 

Poze erbjuder enastående hårprodukter utvecklade för dig!

 
 

HAIR EXTENSIONS
HÅRFÖRLÄNGNING

 
Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. I vårt sortiment hittar du bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Vi har utvecklat produkter för att kunna erbjuda dig det som passar ditt hår och uppfyller dina önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. 
 

Våra produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår, låt oss hjälpa dig med.