Se vilka Poze produkter Åsa Jelly Devote använder.
 
 
 
 
 

Åsa "Jellydevote"

 
Åsa är en inspirerande tjej som gjort en fantastisk resa där hon bevisar att ingenting är omöjligt. Hon tränar hårt, bloggar och arbetar inom olika event och arrangemang. Med sitt intresse för fitness, kläder och mode är hon en given inspirationskälla för alla med gemensamma intressen. Åsa använder Poze produkter för att få till sitt snygga hår till vardags och till andra festliga tillställningar.


 
Poze Premium Keratin Extensions  - 8A/10NV MED 12N/9N
Jag har under flera år använt olika typer av löshår och blev rekommenderad av en branschkollega att vända mig till Poze. Nu när jag testat det så förstår jag varför många rekommendera Poze produkter. Just keratin extensions är min favorit då det passar mig som tränar ofta och jag upplever fantastiskt resultat varje dag. 
 
 
 
Poze Flip & Go Extensions  - 8A/10NV
Detta är en av mina absoluta favoriter och ett måste för alla tjejer. Flip & Go är helt fantastisk och ger ett resultat jag inte trodde var möjligt på bara några minuter. Den ligger bekvämt utan att belasta det egna håret. Jag använder den när jag vill ha den där extra volymen och kombinerar den tillsammans med mina keratin extensions.