0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Fantastisk hårsvans som du enkelt fäster i ditt hår. Med Poze Easy On får du en modern och trendig look som passar för alla tillfällen, vardag som på fest.

 

Nu kan du snabbt och enkelt få en glamorös och elegant frisyr med längd, fyllighet och fantastisk färglyster.

Poze Ponytail - Easy On

Artikelnr: PZPT-1119

Fantastisk hårsvans som du enkelt fäster i ditt hår. Med Poze Easy On får du en modern och trendig look som passar för alla tillfällen, vardag som på fest.

 

Nu kan du snabbt och enkelt få en glamorös och elegant frisyr med längd, fyllighet och fantastisk färglyster.

Visa fler färger
199,00 kr
{{ price }}
 • Produktbeskrivning

  Produktbeskrivning

  Användning: Skapa en hästsvans av ditt hår och fixera med en snodd, höjden bestämmer du själv. Fäst sedan Poze Easy On genom att trycka ned kammen i hårsnodden som du fixerat din hästsvans med. Fäst kardborre bandet och linda sedan den lilla hårsvansen runt snodden och fixera med en hårnål.

   

  För dig som har kortare hår så kan du samla ditt hår i en mindre toffs eller knut baktill som du sedan fäster Poze Easy On på, följ instruktionerna ovan.

 • Kvalitet & Skötsel

  Kvalitet

  POZE SYNTHETIC FIBRE

  Tillverkat av förstklassigt material, allt för att ge ett naturligt resultat och lång hållbarhet. I vår syntetiska kollektion har vi utvecklat moderiktiga produkter för att ge dig tidlösa frisyrer med volym, längd och färgeffekter. Här finns stora möjligheter för dig som vill ha funktionella och prisvärda produkter för ditt hår.

   

  Observera att syntetiskt hår inte går att forma eller färga!

  Skötsel

  Skötsel av syntetiskt hår

   

  1. Du får absolut inte sova eller träna med syntetiskt hår, ta alltid ur löshåret innan du lägger dig. Detta sparar på hårets kvalité och du får en bekvämare sömn.

  2. Tvätta inte håret oftare än nödvändigt, känner du att löshåret är ofräscht så räcker det oftast med att låta det vädra över natten. Använd inga stylingprodukter på håret. Spraya endast på ditt eget hår.

  3. Innan du tvättar håret med ljummet vatten skall du försiktigt borsta igenom håret för att reda ut alla tovor. Applicera ett milt schampo och massera varsamt, inga cirkelrörelser som trasslar håret. Använd ett utredande balsam och borsta håret samtidigt.

  4. När du torkar håret ska du skaka av det ordentligt och krama ur vattnet med handduk, låt sedan håret självtorka för minimalt slitage. Tänk på att du inte får gnugga håret med handuken utan endast krama ur allt vatten.

  5. När håret torkat ska du borsta igenom det varsamt, gärna med svinborste eller bredtandad kam.

  6. Detta hår är tillverkat av Synthetic Fiber som tål värme upp till 150-180 grader, vi rekommenderar dig undvika värmeverktyg på syntet hår. Vi ansvarar inte för hår som blivit förstört pga. att det plattats eller stylats med värme.

  7. Om du ändå bestämt för att platta håret ska du med snabba rörelser stryka genom med plattång sektion för sektion. Spraya lite ljummet vatten på sektionen innan du plattar.